Par Ausmeņa kebabu
"Ausmeņa kebabs" ir dzimis Rēzeknē, Latgalē, 2013. gadā un tā nosaukums cēlies no Latgales dialekta vārda "ausmeņa", kas nozīmē "rītausma" vai "ausma". Šis nosaukums simbolizē jaunu sākumu un svaigumu, un tieši to mēs arī piedāvājam saviem klientiem. Mūsu kebabs atšķiras no tradicionālā Turcijas kebaba, jo esam to radījuši paši savā, Latgales interpretācijā. “Ausmeņa Kebabam” ir īpaša Latgales garša!
Mūsu kafejnīca ir slavena ar saviem kebabiem, kas tiek pagatavoti pēc mūsu pašu oriģinālajām receptēm. Tās daudzās gatavošanas stundās esam pilnveidojuši līdz tai neatkārtojamai garšai, ko Tu pazīsti šodien. Jā, mums ir sava atpazīstama garša un tieši tas mūs atšķir no citiem. Mēs cenšamies pasniegt vienkāršu ēdienu vienkāršā vietā, bet cenšoties to izdarīt kvalitatīvi, pēc vislabākās sirdsapziņas un izmantojot vienmēr svaigas un kvalitatīvas sastāvdaļas.
"Ausmeņa kebabs" ēdienkartē atradīsi dažādus kebabus, tostarp klasiskos ar gaļu, veģetāros un vegānos variantus. Papildus kebabiem uz kārā zoba vari likt arī gardos frī kartupeļus un uzkodas. Tiesa, vēl slavenāka par pašiem kebabiem ir mūsu īpašā mērce, kas ir ieguvusi lielu popularitāti. Mērces recepti mēs turam lielā noslēpumā, tāpat kā tās autoru, bet skaidrs ir viens: tā piešķir kebabiem unikālu un atšķirīgu garšu. Laikam tieši tāpēc daudziem tā tik ļoti garšo!
Lai gan bija doma, ka "Ausmeņa kebabs" paliks tikai Rēzeknē, mēs ātri vien sapratām, ka arī citviet Latvijā cilvēki ir pelnījuši izbaudīt mūsu kebaba īpašās garšas, tāpēc atvērām vairākas kafejnīcas Rīgā. Mūs vari sastapt dažādos koncertos, festivālos un citos pasākumos, jo izbraucam arī uz izbraukuma tirdzniecību ar savu treileri - mobilo virtuvi. Un, protams, esam arī Wolt un Bolt!